Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Θήκη φακών επαφής....αλλιώς!!

Πάντα εκνευριζόμουν από τις πολλές θήκες φακών επαφής που συγκέντρωνα από τα υγρά μπουκαλάκια υγρών επαφής, πολλά από τα οποία κατέληγαν στα σκουπίδια μιας και δεν ήξερα τι να τα κάνω. Σήμερα διάβασα ένα πολύ έξυπνο άρθρο για την χρησιμότητα τους και αλλιώς, μάλιστα, αυτό θα πει ανακυκλώνω ιδέες και πράγματα!






Μερικά παραδείγματα :

Ωτοασπίδες: Χρήσιμες για το αεροπλάνο, εάν έχετε αϋπνίες ή ενοχλείστε από τους θορύβους. Το μικρό τους μέγεθος όμως τις κάνει ευάλωτες στην απώλεια. Μέσα στην θήκη δεν θα τις χάσετε ποτέ.
Φάρμακα: Ένα ιδανικό μέρος για να φυλάξετε τις βιταμίνες, κάποιο παυσίπονο ή άλλο φάρμακο που πρέπει να παίρνετε καθημερινά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγχετε κιόλας εάν το έχετε πάρει ή όχι. Σημειώστε με έναν μαρκαδόρο κάτω από κάθε πλευρά το φάρμακο που βάλατε μέσα για να μην μπερδευτείτε.
Μικρά σκουλαρίκια: Μπορείτε να φυλάτε κάποιο ζευγάρι σε περίπτωση που μετά την δουλειά έχετε μια έξοδο και τα χρειαστείτε ενώ εάν κουραστείτε να τα φοράτε τα βάζετε μέσα και τα κρατάτε ασφαλή.
Μπαχαρικά: Τώρα που μπήκε η Άνοιξη για τα καλά, δεν μπορεί όλο και κάποια εκδρομούλα θα κάνετε, όλο και κάποιο υπαίθριο picnik θα οργανώσετε, ας μην πω και για  camping γιατί έχουμε ακόμα μέχρι το καλοκαίρι. Αντί να κουβαλάτε τα αγαπημένα σας μπαχαρικά στις συσκευασίες τους μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στις θήκες φακών επαφής! Καλό?

πηγή: http://www.jenny.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου