Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013


ROAD TRIP ΡΟΥΜΑΝΙΑ


Τι πιο ανανεωτικό και ελπιδοφόρο να υποδέχεται κάποιος το Φθινόπωρο με ένα ταξίδι στο τέλος του καλοκαιριού! Και όταν αυτό περιλαμβάνει καλή παρέα και διάθεση τότε όλα αλλάζουν χρώμα…..Road trip λοιπόν στην Ρουμανία και πραγματικά το είχαμε ανάγκη μετά από ένα δύσκολο, από ψυχολογικής άποψης καλοκαίρι. Είδαμε όμορφα μέρη, φάγαμε εξαιρετικό και φθηνό φαγητό, διασκεδάσαμε και γεμίσαμε τις μπαταρίες μας, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι μας περιμένει ένας ζόρικος χειμώνας.
For the record , το ταξίδι στην Ρουμανία με αμάξι βγαίνει πιο οικονομικά, ειδικά αν έχει αέριο. Η διαμονή σε 3 αστέρων δωμάτιο δεν ξεπερνάει τα 30 ευρώ και οι τιμές σε καλά εστιατόρια είναι κατά πολύ πιο φθηνές από Ελλάδα. Αν ήταν καλοί οι δρόμοι της Βουλγαρίας και δεν συναντούσαμε πολύ κίνηση θα ήταν απλά ένα τέλειο ταξίδι!

Part 1: On the road, Τρανσυλβάνια, Καρπάθια Όρη














Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου