Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013


Είναι όμορφο να είσαι σπίτι….


Ωραία λοιπόν, επιτέλους μετά από δύο εβδομάδες καταφέραμε να τακτοποιηθούμε σε ικανοποιητικό βαθμό, γενική καθαριότητα κάναμε, ένα κλιματιστικό να περάσουμε ακόμα στο σαλόνι, να στρώσουμε τα χαλιά μας για να γίνει το σπιτάκι μας πιο ζεστό και όμορφο, να βάλω και ακόμα λίγες διακοσμητικές πινελιές (το σπίτι έχει ακόμα ελλείψεις αλλά όλα θα γίνουν σιγά σιγά) και έπειτα θα έρθει η ώρα να σκέφτομαι το Χριστουγεννιάτικο στολισμό! Τελειωμό δεν έχω….
 Περνάει ο καιρός τελικά, έφτασε και ο Νοέμβριος και η αλήθεια είναι ότι μπορεί και να μας λείψει το κρυουλάκι της Ορεστιάδας μιας και εδώ ο καιρός καλά κρατεί, ούτε πτώση θερμοκρασίας, ούτε βροχές για να καταλάβουμε φθινόπωρο. Κάτι μου λέει ότι όχι μόνο δεν θα είναι ο πιο βαρύς χειμώνας όπως υποστηρίζουν αρκετοί ,αλλά θα τρέχουμε στα χιονοδρομικά για κρύο και χιόνια! Από την άλλη θα κάνουμε και οικονομία στην θέρμανση…
Κατ’ άλλα, το ΣΚ το περάσαμε Δράμα, πως έγινε σε δύο ημέρες και καταφέραμε να κάνουμε 2 φορές babysitting στην μόλις 1 ½  μηνών ανιψούλα μου την οποία  λατρεύω και παρεμπιπτόντως είναι πανέμορφη και με μεγάλα μάγουλα, να δούμε φίλους και συγγενείς και να μεταφέρουμε πράγματα, μόνο εμείς θα μπορούσαμε!! Φυσικά το αντίκτυπο ήταν να γυρίσουμε Θεσσαλονίκη πολύ κουρασμένοι και εδώ και 3 ημέρες  το μόνο που κάνουμε είναι ν’ απολαμβάνουμε  το σπίτι μας. Νομίζω ότι θα περάσει αρκετός καιρός για να βαρεθούμε το μέσα, προς το παρόν είναι το μόνο που μας αρέσει και μας ξεκουράζει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου