Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Weekend

Επιτέλους Παρασκευή και για όσους δεν δουλεύετε το Σάββατο, ακολουθεί ένα ολόκληρο διήμερο στο οποίο, πέρα από την ξεκούραση είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα ( όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά σας) τα οποία σας ευχαριστούν.
Εμείς τον τελευταίο καιρό την έχουμε δει πάλι φοιτητές, καθώς έχουμε περιορίσει τις βραδινές εξόδους το ΣΚ και επιλέγουμε να μένουμε σπίτι, μόνοι ή και με παρέα, με κρασάκι και κάτι το οποίο θα ετοιμάσω να φάμε και ή θα περάσουμε τον χρόνο μας  ακούγοντας μουσική και συζητώντας ή θα δούμε κάποια ταινία. Pas mal !!
Και μιας και ανέφερα για ταινία, βγήκε εχθές στις αίθουσες η πολυαναμενόμενη συνέχεια του γνωστού «Twilight». Επειδή η «Χαραυγή» της Στέφενι Μέιερ  είναι μεγάλη θα απολαύσουμε δύο ταινίες, όχι ότι μας πειράζει! Οπότε όσοι πιστοί βρίσκεστε σε πόλεις που παίζεται το α μέρος της τελευταίας ταινίας να μια καλά ιδέα να περάσετε το Σαββατόβραδο σας! Εμείς εδώ στην μακρινή Ορεστιάδα θα περιμένουμε ακόμα λίγο ή θα την δούμε μέσα στις γιορτές στις αναπαυτικές θέσεις γνωστού cinema στην Θεσσαλονίκη. Δεν νομίζω να μου χαλάσει το χατίρι ο άντρας μου!!!
Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!!!!!!


1 σχόλιο: