Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Wreck-It Ralph


Η περασμένη βδομάδα ήταν για εμάς εβδομάδα ξεκούρασης, συνοδευόμενη από πολύ φαγητό, πολύ χουχούλιασμα και πολλές πολλές ταινίες. Κοινώς δεν κάναμε τίποτα, δεν είδαμε σχεδόν κανέναν παρά μόνο μείναμε τα δυο μας και περάσαμε πολύ όμορφα και ρομαντικά, πραγματικά τόση απομόνωση είχαμε να την ζήσουμε από την αρχή της σχέσης μας!
Λοιπόν, υποσχέθηκα στον άντρα μου να αναφέρω για την ταινία κινουμένων σχεδίων που του θύμησε τα παιδικά του χρόνια και ίσως του δημιούργησε και κάποια νοσταλγία, εμένα πάλι δεν με ξετρέλανε!, και η οποία δεν είναι άλλη από την Wreck-It Ralph.




Τα Walt Disney Animation Studios και ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης Rich Moore, τον οποίο έχουμε ήδη γνωρίσει από τα “The Simpsons”και “Futurama”, παρουσιάζουν το Wreck-It Ralph, μια ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων για τις υπαρξιακές αναζητήσεις που όλοι οι πραγματικοί ήρωες οφείλουν να έχουν, ακόμα και αν ανήκουν σε ένα απλό video game. 
Ο Ralph -με τη φωνή του John C.Reilly- γνωστός ως Wreck-It Ralph είναι κακός ή τουλάχιστον έτσι του επιβάλλει ο ρόλος που εδώ και δεκαετίες παίζει σε ένα κλασικό video game. Απέναντί του έχει τον καλό της υπόθεσης, τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, Fix-It Felix -με τη φωνή του Jack McBrayer από το “30 Rock”- που τον επισκιάζει σε εκνευριστικό βαθμό, αφού μονίμως επεμβαίνει και σώζει την κατάσταση.
 Όταν ο Ralph αποφασίζει ότι βαρέθηκε να παίζει τον κακό, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και ξεκινάει μια περιήγηση σε όλα τα video games προκειμένου να αποδείξει ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να είναι και αυτός ήρωας. Από τους καλούς. Στη διαδρομή του από γενιά σε γενιά video games θα συναντήσει τη σκληροτράχηλη Sergeant Calhoun -με τη φωνή της Jane Lynch από το “Glee”- αλλά και την απροσάρμοστη Vanellope von Schweetz -με τη φωνή της Sarah Silverman- ενώ κάποια στιγμή θα απελευθερώσει έναν θανάσιμο εχθρό που απειλεί όλα τα video games. Θα προλάβει ο Ralph να αποδείξει ότι είναι ήρωας πριν ανάψει το Game Over; 

Όσοι από εσάς μεγαλώσατε με video games και περάσατε πολλές ώρες στα διάφορα "ηλεκτρονικά", σίγουρα θα σας αρέσει και ίσως σας συγκινήσει!
Enjoy yourselves......













http://entertainment.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου