Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.  Επιτέλους άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή μας στην Θεσ/νικη. Ανυπομονώ να απολαύσουμε την γιορτινή ατμόσφαιρα, να δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να κάνουμε τις κλασικές οικογενειακές συγκεντρώσεις και όσο μας το επιτρέπουν τα οικονομικά μας να πάρουμε και τα δωράκια μας που τόση χαρά δίνουν αυτές τις ημέρες. Αν μας το επιτρέψει  ο καιρός θα κάνουμε και τις βόλτες μας! Βέβαια από σήμερα , όπως σχεδόν σε όλη την χώρα, έτσι και στην  Ορεστιάδα βρέχει από το πρωί και η θερμοκρασία έπεσε αρκετά, χιόνια ακόμα δεν είδαμε αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια! Και μιας ανέφερε τα χιόνια, ο άντρας μου ανακάλυψε  ένα site με  διάφορα κολπάκια για τα κινητά αλλά και για τους Η/,Υ ένα από αυτά είναι πώς να χιονίσει στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αν θέλετε λοιπόν να χαρείτε λίγο προκαταβολικά και να παίξετε με την οθόνη του υπολογιστή σας κάντε τα παρακάτω :

1.      Ανοίξτε έναν οποιοδήποτε browser εκτός του IE(προτείνω το firefox γιατί εκεί το  δοκίμασα), δεν είναι και ότι πιο σύγχρονο.
2.      Πληκτρολογήστε στο google την φράση « let it snow » και πατήστε enter.  Αυτό που θα αρχίσει να εμφανίζεται στην οθόνη σας, θα σας κάνει να χαμογελάσετε!Δοκιμάστε να γράψετε κάτι με το ποντίκι αυτό πια θα σας ξετρελάνει! Σπεύσατε να το δοκιμάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου