Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ


Εντάξει, θέλω να πιστεύω ότι αυτή είναι η τελευταία μετακόμιση στη ζωή μας και η επόμενη θα έρθει πολλά χρόνια μετά, όταν με το καλό θα βοηθάμε τα παιδιά μας σε κάτι ανάλογο! Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσες μετακομίσεις έχουμε στο σύνολο, εγώ, ο Κυρ και μαζί. Anyway, ευτυχώς αυτή την φορά βοήθησαν αρκετοί καλοί φίλοι και η μετακόμιση είχε και λίγο χιούμορ συν τοις άλλοις!
Έχει μία βδομάδα ακριβώς απ’ όταν αποχαιρετίσαμε την Ορεστιάδα και ακόμα προσπαθούμε  να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα, τις κούτες, που για κάποιο λόγο τελειωμό δεν έχουν και φυσικά τη ζωή μας. Καλά, αυτό το τελευταίο θα μας πάρει λίγο παραπάνω! Ο Κυρ τοποθετήθηκε σε σχολείο και τολμώ να πω ότι η προσαρμογή του από την 2βάθμια στην 1βάθμια θα είναι κομματάκι ζόρικη, αλλά δεν πειράζει κάθε αρχή και δύσκολη.
Σιγά σιγά λοιπόν αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι πλέον η ζωή μας είναι στη Θεσσαλονίκη και μπορούμε πλέον να κάνουμε και άλλα σχέδια χωρίς άγχος και ταλαιπωρία.
Οι φωτογραφίες είναι από τις τελευταίες ημέρες στην Ορεστιάδα......
















Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα..

2 σχόλια: