Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013


Εποχή μετακόμισης…………… 

Αυτή μου η ανάρτηση είναι ίσως από τις πιο μπερδεμένες που έχω ανεβάσει μέχρι τώρα. Την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές  ανάμεικτα συναισθήματα με πλημμυρίζουν, συναισθήματα χαράς, λύπης και γλυκιάς νοσταλγίας. Μετά από 5 χρόνια διαμονής στην Ορεστιάδα, μετά από 5 χρόνια μακριά από το σπίτι μας και τους δικούς μας, μετά από 5 χρόνια ατελείωτων μετακινήσεων και μεγάλων ταλαιπωριών, όμως και μετά από 5 χρόνια μιας ζωής που θύμιζε λίγο τα φοιτητικά μας χρόνια, με πολλές παρέες και καλούς φίλους, με πολλές εκδρομές και διάφορες εξορμήσεις, με ρυθμούς πιο χαλαρούς και πολλά καφεδάκια, έφτασε η στιγμή που όλα αυτά θα τ’ αφήσουμε πίσω, μιας και επιτέλους ο Κυρ πήρε την πολυπόθητη μετάταξη και επιστρέφουμε Θεσσαλονίκη!
Τα νέα τα μάθαμε εχθές το βράδυ και από τότε προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που θα φύγουμε. Τα  τηλέφωνα χτυπάνε όλη μέρα για συγχαρητήρια και διάφορες σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου, εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν, πράγματα που πρέπει να μπουν σε κούτες, άνθρωποι που πρέπει να αποχαιρετήσουμε, μία τελευταία βόλτα Βουλγαρία ή Τουρκία και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν φύγουμε για πάντα από αυτήν την πόλη. Δεν υπερβάλλω όταν λέω για πάντα, τώρα πια αν θα ξαναέρθουμε κάποια στιγμή, θα είναι μόνο για βόλτα.
Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει στη ζωή μας, οι εμπειρίες πολλές και οι όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές ακόμα περισσότερες. Ένας μικρός κόμπος ανεβαίνει στο λαιμό μου και ένας μικρός φόβος ξυπνάει, αυτό ήταν, τώρα πια θα βρισκόμαστε στη βάση μας, αυτό που θέλαμε πάντα θα γίνει, θα είμαστε όμως οι ίδιοι άνθρωποι, θ’ αλλάξει τόσο πολύ η ζωή που συνηθίσαμε τόσα χρόνια, θα μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε;
Ευτυχώς είμαστε ευπροσάρμοστο ζευγάρι και αρκετά ψημένοι στα ζόρια, η ζωή μας θα μπει σε μια τάξη και θ’ αρχίσουν να παίρνουν και άλλα πράγματα σειρά, νομίζω ότι έφτασε ο καιρός για μια μεγάλη αλλαγή, όχι όμως η μεγαλύτερη, σίγουρα θ’ ακολουθήσουν και άλλες, από αυτές που δεν θα ξανακοιτάξουμε ποτέ ξανά τη ζωή με το ίδιο μάτι!!!
Δεν είναι αυτό το τέλος, είναι μια ακόμα νέα αρχή………  





Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ή με οποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θα διώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τον ποινικό κώδικα..

1 σχόλιο:

  1. Θεωρώ ότι το χρειάζεστε και οι δυο αυτό! Πάντως εγώ χάρηκα πολύ...
    ααααααααααα και τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή