Πέμπτη 8 Μαΐου 2014


ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


            Καθώς πλησιάζει η Γιορτή της Μητέρας πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε τι δωράκια να κάνουμε στις μητέρες και πεθερές μας. Η πρώτη και ασφαλέστερη λύση είναι φυσικά μια όμορφη ανθοδέσμη, όμως επειδή, όμορφα τα λουλούδια δεν λέω αλλά  λίγο κοινό δώρο και χωρίς διάρκεια, σκέφτηκα κάποια δώρα τα οποία σίγουρα θα ευχαριστηθούν και θα κάποια από αυτά θα τα χρησιμοποιούν συχνά!
            Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες………………………………!!!!!


MANICURE-PEDICURE

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ


ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΚΑΛΑΘΙ

ΦΟΥΛΑΡΙ


ΚΑΡΦΙΤΣΑ

ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!!

ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥΣ!!! 








2 σχόλια:

  1. Τέλος στα κοινότυπα πράγματα. Η επανάσταση αρχίζει ΤΩΡΑ!!!
    1ον Οι νύφες-πριγκίπισσες όταν παντρεύονται δεν θα κρατάνε ανθοδέσμη αλλά ΠΙΤΟΓΥΡΟ. Έτσι αυτή που θα το πιάσει δεν ξέρω αν θα παντρευτεί αλλά τουλάχιστον θα γεμίσει η μπάκα της...
    2ον Στις κηδείες δεν θα πηγαίνουμε λουλούδια για να τιμήσουμε-αποχαιρετήσουμε τον νεκρό γιατί πρώτον δεν μας βλέπει και δεύτερον δεν τα χρειάζεται. Καλύτερα τα δίνουμε στα μασάζια και στα μανικιούργια για να μας φεύγει ο "πόνος" και αισθανόμαστε πιο καλά ρε αδερφέ.
    3ον Οι ερωτευμένοι δεν θα χαρίζουν πλέον λουλούδια για να δείξουν τον έρωτα τους, Μπορούν να χαρίσουν μια 24αδα χαρτιά υγείας(ή 48άδα είναι πιο ερωτευμένοι και "large") . Τα κωλόχαρτα κρατάνε περισσότερο από τα λουλούδια και κάθε φορά που το έτερον ήμισυ θα κάνει την ανάγκη του θα σε σκέφτεται.
    VIVA LA REVOLUSION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη ανάρτηση αφορά ανθρώπους με φαντασία!!!!! Εσύ ως γνωστόν διαθέτεις αρκετή φίλε μου!!!!!

      Διαγραφή